Tomi Kallanxhi

CEO

Tomi Kallanxhi është themeluesi i Big Media Expert. Ai ka përfunduar me sukses shumë startupe si shpi.al, altropost, thetechnocast.bme etj. Ai është gjithashtu themeluesi i "Garazh", komuniteti i Startup-eve dhe IT-së në Shqipëri.

19:20-19:55

Friday 17 Aprill Agenda

Strategic Thinking and Leadership