Eljona Kosta

COACH

Eljona Kosta është bashkëthemeluese e Online Marketing Academy. E diplomuar në Universitetin e Tiranës me një diplomë në Filozofi - Sociologji dhe master në Biznes Ndërkombëtar dhe Marketing. Ajo është trajnere në Marketingun Dixhital dhe eksperte në marketingun e rrjeteve sociale.

18:10-18:45

Friday 17 Aprill Agenda

Digital Marketing